Wij zijn Deni Kukura en Nick Stuy.

Als team werken wij al jaren samen om zo de beste media producties te ontwikkelen. Anno 2020 zijn wij gestart met content couvert, we merkte dat veel van onze favoriete eet gelegenheden maar weinig deden met video en fotografie. Deze kans hebben we aangepakt en zijn aan de slag gegaan met het uitrollen van ons concept.
Content couvert staat voor het creëren van media content. Of dat nu is voor Facebook, instagram of tv, wij hebben de faciliteiten en kennis in huis. 


Deni kukura
Al vanaf kleins af aan ben ik op gegroeid met lekker eten, waar ik vandaan kom (zlarin) is eten altijd een feestje. Naast dat ik me bezighoud met content couvert ben ik ook content creator van bekende dj's zoals Sam feldt, goldfish en bakermat. Mede dankzij dit werk heb ik de hele wereld mogen zien en heb gegeten in de beste restaurants ter wereld zoals Central in Peru en Gaggan in Bangkok.
Wanneer eten met liefde bereid wordt ben ik er van overtuigd dat je dat proeft, of het nu kaviaar is of een hamburger. En het is precies die filosofie die we ooK TOEPASSEn met content couvert. We maken content met liefde voor het gerecht. 
Nick Stuy
na een aantal jaar bij een visboer gewerkt te hebben en een schoonvader als kok weet ik inmiddels echt wel wat lekker eten is. Zelf ben ik ook een groot bbq liefhebber en geregeld in de tuin te vinden achter mijn big green egg.  In mijn werk als freelance cameraman heb ik dan ook al met vele chefs mogen samenwerken zoals Alain Caron, Joris bijdendijk en Jort althuizen. 
nAAST DAT ETEN LEKKER MOET ZIJN VIND IK DE BELEVING NET ZO BELANGRIJK, DIT KAN EEN DINER ECHT NAAR EEN NEXT LEVEL BRENGEN. dIE BELEVING HOUD IK DAN OOK ALTIJD IN MIJN ACHTERHOOFD BIJ HET SHOOTEN VAN FOOD!
Back to Top